MENUKAART
Na acceptatie van de offerte, kan het menu samengesteld worden van onze menukaart. Er dient weliswaar 
één menu gekozen te worden voor de hele groep, maar een enkele uitzondering is geen probleem.
Uw diner keuze moet bij ons uiterlijk  1 week voor aanvang diner bij ons bekend zijn.


ENTRÉES 
Voorgerechten 

Salade au Fromage de Chèvre, Salade met gebakken geitenkaas, schijfjes amandel en een notendressing
Salade Niçoise, Sla, tomaat, uien, olijven, tonijn en gekookte eieren in vinaigrettes
Saumon Sauce à l' Estragon, Gerookte zalm met een verfrissende salade met dragon dressing

Carpaccio van rund met truffelmayonaise, grana padano kaas, pijnboompitjes en rucola

POTAGES
Soepen

Potage aux Oignons Gratinés, Gegratineerde Franse uiensoep 
Consommé queue de boeuf, heldere ossenstaartsoep met Madeira
Bisque de Homard, kreeftensoep met Hollandse garnaaltjes, een toefje room en een scheutje Armagnac
Cappuccino, Pomodorisoep met room


ENTREMETS
Tussengerechten

Vitello tonato, Lauwwarme kalfssucade geserveerd met tonijnsalade, rucola en kappertjes
Escargots, Slakken op bourgondische wijze uit de oven met extra knoflook
Crevettes Grillée, Gebakken garnalen, citroenrisotto en kreeftenjus
Quiche Aquitaine (vegetarisch), Hartig taartje van bladerdeeg met groenten

SPLATS PRINCIPAUX-POISSONS
Hoofdgerechten - vis

Médaillions de Poissons, zalm, kabeljauw en roodbaars in een kreeftensaus
Sébaste à la Niçoise, Roodbaarsfilet met een saus van knoflook, ui, paprika, olijven, thijm, dragon, tomaat en witte wijn
Loup de mer, Zeewolfkokkels, bospeenzalf en kreeftenjus
Basse mer,  zeebaars, risotto, paksoi en shii take


PRINCIPAUX - VIANDES
Hoofdgerechten-vlees

Steak au Béarnaise,  Entrecote met Béarnaisesaus
Filet de Porc Royal, Varkenshaas, salie, sanoham in een roomsaus

Filet de Boeuf balsamico, getrancheerde ossenhaas met rucola, Parmezaanse kaas en balsamicosaus
Steak au Poivre , lende biefstuk met saus van groene peperkorrels en crème fraîche
Cocq au Vin, De beroemde Franse gestoofde kip in rode wijn met spekjes, zilveruitjes en champignons
Filet d'Agneau au Miel, Lamsfilet in boter gesauteerd en bedekt met overheerlijke honing-tijmsaus

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse groente en een aardappel bijgerecht

DESSERTS 
Nagerechten

Profiteroles au Chocolat, Gevulde soesjes met roomijs, slagroom en warme chocoladesaus
Crême Brûlée, klassieke creme brulee met een gekarameliseerd laagje suiker
Glace au Yaourt , Yoghurt ijs geserveerd op een wafel met slagroom en mangosaus
Mousse au Chocolat, Witte chocolademousse en pure chocolademousse geserveerd met slagroom en chocoladeschaafsel
Crêpe Suzette à l' Orange, Flensje met Grand Marnier, geserveerd met ijs en slagroom

Meringue, vanille-mascarpone, rode vruchten, meringue en bosvruchten ijs
Plateau de Fromages, Vier soorten Franse kaas met stokbrood                

 
Wilt u de mogelijkheden en kosten weten van een diner arrangement bij u thuis? 
Laat het ons dan weten. 


  WELKOM KOSTEN     WERKWIJZE      REVIEWS    OFFERTE     


 


Spacer

score 9.2 van 10 op basis van 54 boordelingen.

De Colman 31 2291 PE Wateringen, The Netherlands