MENUKAART
Na acceptatie van de offerte, kan het menu samengesteld worden van onze menukaart. Er dient weliswaar
één menu gekozen te worden voor het gehele gezelschap, maar een enkele uitzondering is geen probleem.
Uw diner keuze moet bij ons uiterlijk 1 week voor het diner bij ons bekend zijn.




VOORGERECHTEN
Caprese, mozarella met tomaat, basilicum en vers gemalen peper
Wildzwijnpaté met veenbes, waldorfsalade en cranberrycompote

Salade geitenkaas met bietjes en balsamico
Vitello tonato, lauwwarme kalfssucade geserveerd met tonijnmayonaise, rucola en kappertjes
Carpaccio 
van rund met truffelmayonaise, grana padano kaas, pijnboompitjes en rucola
Steaktartaar van
bavette met macaron van eendenlevermousse en olijfolieparels


SOEPEN
Japanse paddenstoelensoep met shiitake, sojasaus en groene asperges
Franse mosterdsoep met bospeen, croutons en honing
Kerriesoep uit Java met Zeeuwse mosselen
Bospaddenstoelensoep met bosui en room
Cappucino van tomaat, paprika en basilicumroom


TUSSENGERECHTEN
Baby champignons  in kruidenboter met bosuitjes en gegarneerd met snippers van Parmezaanse kaas
Zalmforel met geroosterde pompoen en beluga linzencurry

Argentijnse garnalen , mango-paprikacrème, wasabi en ingelegde bloemkool met geelwortel en gember
Eendenborst met paksoi, sinaasappel en pepersaus

Krokant gebakken buikspek met hoisin saus, ingelegde bloemkool met geelwortel en gember

HOOFDGERECHTEN
Zeewolf, bospeenzalf, kokkels en kreeftenjus met lavas
Boerderijhert met bospeen en jus van zwarte knoflook

Maïskip ballotine, gevulde filet met duxelles van champignons en pistache, vergezeld met een romige truffelsaus
Relou van varkenshaas met seranoham, aardappelcrème, gegrilde groenten en een saus van paddenstoelen

Kalfssukade, jus de veau, witlof, puree van knolselderij, truffel en aardappel gratin
Bavette met pepersaus, rosevalaardappels, spinazie en pijnboompitten
Ossenhaas met geroosterde bosuitjes, Stroganoff saus en zwarte knoflook

 
KAZEN
Bordje met diverse Nederlandse kazen  met kletsenbrood en vijgenchutney


DESSERT
Mousse van witte chocolade met panna cotta en mango
Tarte tatin gebakken bananencake met vanille ijs en mascarpone
Trifle met lemon cheesecake
Tiramisu met boerenjongens en speculaascrumble

Chocolade mousse exotique met papaja, mango en jasmijn
Crème brûlée met monchou room en gekaramelliseerde vijgen

Kazen, bordje met diverse Nederlandse kazen  met kletsenbrood en vijgenchutney



Wilt u de mogelijkheden en kosten weten van een diner arrangement bij u thuis? 
Laat het ons dan weten. 


  WELKOM KOSTEN     WERKWIJZE      REVIEWS    OFFERTE     


 


Spacer

score 9.1 van 10 op basis van 49 boordelingen.

De Colman 31 2291 PE Wateringen, The Netherlands