MENUKAART
Na acceptatie van de offerte, kan het menu samengesteld worden van onze menukaart.
Er dient weliswaar één menu gekozen te worden voor de hele groep.
Uiteraard houden wij wel rekening met bijzonderheden. Heeft u gasten in het gezelschap die liever vegetarisch eten 
of gebonden zijn aan een bepaald dieet of allergie?
Voor hen serveren wij een variant op de door u gekozen gerechten. 



VOORGERECHTEN
Geitenkaas salade
met honing-tijm, frisse salade en geroosterde groenten


Wildzwijnpaté met veenbessen

Waldorfsalade en cranberry compote

Rosti met gerookte zalm
kruidensalade en mosterd hollandaise


Vitello tonato
rosé gegaard kalfsvlees geserveerd met tonijnmayonaise, rucola sla en kappertjes


Carpaccio van rund
Flinterdun gesneden ossenhaas gegarneerd met kappertjes,
pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en een truffelmayonaise



SOEPEN
Mosterdsoep
van grove mosterd met prei en spekblokjes

Franse Bospaddenstoelensoep
uit de Perigueux met truffel tapanade


Cappuccino
Pomodorisoep met koude basilicumroom


Kreeftensoep
Hollandse garnaaltjes, een toefje room en een scheutje Armagnac



TUSSENGERECHTEN
Baby champignons
Gebakken in kruidenboter met bosuitjes en gegarneerd met snippers van Parmezaanse kaas


Gamba’s gepeld geserveerd
in knoflook gebakken met knoflooksaus geserveerd.


Vol au vent
Een heerlijk krokant pasteibakje met een klassieke  kipragout en  Hollandse garnalen


Negima Yakitori
Gegrilde Japanse kipspiesjes met yuzu en lente-ui



HOOFDGERECHTEN
Zalm & garnaal
Een 'butterfly' van zalm en een grote garnaal, geserveerd met een kreeftensaus


Maiskip Ballotine 
gevulde maiskip rollade met paddestoel met daarbij een een Hollandaisesaus


Varkenshaas met Serranoham
varkenshaas omwikkeld met serranoham met een saus van paddenstoelen


Runder entrecote
rosé gebakken en geserveerd met een krachtige klassieke rodewijnjus


Hertenbiefstuk en jus van rode Port
rosé gebraden hertenbiefstuk met geroosterde paddenstoelen en pastinaakpuree


Onze hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten en een aardappelgerecht


KAZEN
met harde oude kaas, Gorgonzola, Camembert en een geitenkaas met notenbrood en vijgenchutney


DESSERT
Witte chocolademousse met panna cotta en mango

Tiramisù met bitterkoekjes, amaretto en abrikozen 

crème brûlée
met boerenjongens, advocaat en slagroom


Pistachecrème met rode vruchten

Ratatouille van vers fruit met vanillebavarois


Lemon Cheesecake 

SURPRISE NOËL
Feestelijk Kerstdessert
vanaf 1 december



Wilt u de mogelijkheden en kosten weten van een diner arrangement bij u thuis? 
Laat het ons dan weten. 


  WELKOM KOSTEN     WERKWIJZE      REVIEWS    OFFERTE     


 


Spacer

score 9.2 van 10 op basis van 63 boordelingen.

De Colman 31 2291 PE Wateringen, The Netherlands